loading...
مردان قهرمان
pouria بازدید : 13 یکشنبه 16 تیر 1392 نظرات (0)

یوسف کرمی (زادهٔ ۲ فروردین ۱۳۶۲ در میانه، استان آذربایجان شرقی)، قهرمان تکواندو جهان و بازی‌های آسیایی و دارندهٔ مدال برنز المپیک است.

زندگی ورزشی یوسف کرمی برنده مدال برنز المپیک آتن و مدال طلای بازی‌های آسیایی دوحه و بازی‌های آسیایی گوانگ‌ژو است.

المپیک ۲۰۱۲ لندن یوسف کرمی نماینده وزن منهای ۸۰ کیلو گرم ایران در مسابقه نخست خود به مصاف نیکولاس گارسیا ی اسپانیایی رفت که نتیجه را واگذار کرد. یوسف کرمی در راند اول مبارزه خود قبراق و سرحال نشان داد و چند تکنیک ترکیبی زد و یک امتیاز گرفت و این راند را به پایان برد. در راند دوم دو حریف خیلی پر تحرک نشان دادند و نماینده اسپانیا ۴ امتیاز پیش افتاد و همین نتیجه را تا پایان راند حفظ کرد. در راند سوم یوسف کرمی برای جبران آمده بود ولی حریفش یک ضربه ۳ امتیازی گرفت و ۷ امتیازی شد و یک امتیاز دیگر گرفت و یوسف کرمی نتیجه را ۸ بر ۲ واگذار کرد.با رسیدن نیکولاس به فینال ، کرمی شانس مجدد یافت تا دوباره به میدان بیاید و برای کسب مدال نقره بجنگد اما او در اولین دیدار خود با لاتلو محمد ی انگلیسی با وجود تلاش فراوان بازی را ۷ بر ۱۱ واگذار و از دور مسابقات حذف شد .

pouria بازدید : 7 یکشنبه 16 تیر 1392 نظرات (0)

سید مهدی رحمتی (زاده ۱۴ بهمن ۱۳۶۱ در تهران) دروازه‌بان اسبق تیم ملی فوتبال ایران است. وی اکنون عضو تیم باشگاهی استقلال تهران است. او همچنین سابقه سنگربانی در تیم‌های فجر سپاسی شیراز، سپاهان اصفهان، استقلال تهران و مس کرمان را داشته‌است. 

زندگی شخصی رحمتی در یک خانواده مذهبی چهار نفره، از والدینی اسکویی در تهران به‌دنیا آمد، وی متاهل و دارای دو فرزند به نام‌های علی و عطا می‌باشد همچنین وی در اواخر سال ۱۳۸۹ در مصاحبه‌ای جنجالی مدعی شد در اوایل دوران جوانی برای گذران زندگی با ماشین شخصی مسافرکشی می کرده‌است.

زندگی ورزشی سال ۱۳۷۴ اولین قرار دادش را با تیم نوجوانان پاس امضا کرد و تا سال ۱۳۷۶ درتمامی رده‌های سنی این باشگاه بازی کرد. بعد به تیم دخانیات و سپس به تیم فجر سپاسی پیوست در آنجا بود که رحمتی در سطح اول فوتبال ایران مطرح شد و بعد از چهار فصل حضور در فجر سپاسی به تیم سپاهان پیوست. حضور او در سپاهان به یک فصل بیشتر نرسید تا این که در سال ۱۳۸۴ پیراهن استقلال را بر تن کرد بعد از ۲ فصل بازی در استقلال در ابتدای لیگ نهم دوباره به سپاهان بازگشت. رحمتی درسال ۱۳۸۸ توانست دروزاه‌بان اول تیم ملی شود. وی پس‌از ۲فصل بازی در تیم سپاهان بار دیگر در سال ۱۳۹۰ به استقلال بازگشت.

خداحافظی از تیم ملی رحمتی در ۱ بهمن ۱۳۹۱ از تیم ملی ایران به صورت موقت جدا شد و علت این اتفاق بیان نشده است.

کلین شیت مهدی رحمتی در لیگ برتر فوتبال ایران ۹۲–۱۳۹۱ با تیم استقلال از ۳۴ بازی برگزار شده در لیگ برتر توانست ۲۱ بار دروازه خود را بسته نگه دارد همچنین وی از چهار بازی برگزار شده در جام حذفی توانست در ٣ مسابقه دروازه اش را بسته نگه دارد که در مجموع ٣٨ مسابقه ای که در لیگ برتر و جام حذفی انجام داد توانست در ٢٤ مسابقه دروازه خود را بسته نگه دارد که در ادوار گذشته فوتبال ایران ثبت چنین آماری از سوی یک دروازبان بی سابقه بوده است.

pouria بازدید : 14 شنبه 15 تیر 1392 نظرات (0)

بهداد سلیمی کردآسیابی (زادهٔ ۱۷ آذر ۱۳۶۸ در قائم‌شهر) وزنه‌بردار ایرانی دستهٔ فوق سنگین و دارندهٔ رکورد یک ضرب جهان در این وزن با ۲۱۴ کیلوگرم است.

سلیمی در سال ۲۰۱۰ قهرمان وزنه‌برداری دستهٔ ۱۰۵+ کیلو جهان شد و دومین وزنه‌بردار ایرانی، پس از حسین رضازاده، شد که مدال طلای فوق سنگین را به دست می‌آورد. او در این مسابقات با ۲۰۸ کیلوگرم در یک‌ضرب پس از یوگنی چیگیشف روس دوم شد و در دوضرب در پی مصدومیت چیگیشف با ۲۴۵ کیلوگرم پس از ماتیاس اشتاینر آلمانی دوم شد و به دو مدال نقره در یک‌ضرب و دوضرب و مدال طلای مجموع با ۴۵۳ کیلوگرم رسید. وی همچنین رکورد یک‌ضرب جوانان ایران و آسیا را با ۱۸۸ کیلوگرم در سال ۱۳۸۷ در اختیار دارد.

بهداد سلیمی در رقابت‌های وزنه‌برداری آسیا در تانگ لینگ چین در وزن فوق سنگین با مجموع ۴۵۸ کیلو گرم (۲۰۸ کیلوگرم در یکضرب و ۲۵۰ کیلوگرم در دو ضرب) قوی‌ترین مرد آسیا شد.

وی موفق شد در حرکت یک ضرب دسته فوق سنگین رقابت‌های جهانی وزنه برداری در فرانسه، با بالا بردن وزنه ۲۱۴ کیلوگرمی رکورد جهانی این رشته را به نام خود ثبت کند و رکورد حسین رضازاده را بشکند.[۶] وی در سال ۱۳۸۹ نشان ملی جوان ایرانی را نیز دریافت کرد.

پیام تبریک رهبر ایران

سیدعلی خامنه‌ای در پیام کوتاهی ضمن تبریک پیروزی ایشان در مسابقه قهرمانی جهان در آنتالیا ۲۰۱۰ گفت:

«ضمن تبریک پیروزی افتخار آمیز شما، از اینکه نام شهدای عزیز را بعد از پیروزی گرامی داشتید، صمیمانه تشکر می‌کنم.[۸]»

المپیک تابستانی لندن ۲۰۱۲

او پس از کسب سهمیه المپیک تابستانی لندن در روز سه شنبه۱۷ مرداد ۱۳۹۱ در ۱۰۵+ کیلوگرم به مصاف حریفان خود رفت و در حرکت اول یک ضرب ۲۰۱ کیلو گرم را بالای سر برد و در حرکات بعدی یک ضرب وزنه‌های ۲۰۴ و ۲۰۸ کیلو را بالای سر برد و بعد از وزنه‌بردار روس در جایگاه دوم یک ضرب قرار گرفت. قابل ذکر است وزنه بردار روس هم وزنه۲۰۸ کیلو را زد و دومی بهداد سلیمی در یک ضرب به خاطر سنگین تر بودن وزن او نسبت به وزنه بردار روس بود.

در دوضرب و در اولین حرکت وزنه ۲۴۷ کیلوگرم را بالای سر برد و در حرکت دوم نتوانست وزنه ۲۶۴ کیلوگرمی را -که رکورد المپیک محسوب می‌شد- بالای سر ببرد با ۴۵۵ کیلوگرم مدال طلای المپیک را گرفت؛ اما او نتوانست رکورد جهان را -که با ۲۶۳ کیلو گرم هنوز در دستان حسین رضازاده است- بزند و بدون هیچ رکوردی به کار خود پایان داد.

با توجه به دومی سجاد انوشیروانی، این نخستین بار بود که در رقابت‌های المپیک در یک وزن، مدال طلا و مدال نقره، همزمان برای ایران به دست آمد؛ هرچند ایران در المپیک هلسینکی ۱۹۵۲، مدال نقره و برنز وزنه‌برداری را در یک وزن در کارنامه المپیکی خود دارد.

پیوستن به تیم وزنه‌برداری باشگاه پرسپولیس تهران

بهداد پس از کسب مدال طلای المپیک ۲۰۱۲ لندن در ۲۶ مرداد ۹۱ به تیم وزنه برداری باشگاه پرسپولیس تهران پیوست.

pouria بازدید : 8 شنبه 15 تیر 1392 نظرات (0)

نوشاد عالمیان ورزشکار ایرانی در رشتهٔ تنیس روی میز است.

مقامها و افتخارها

 

او توانست در مسابقات قهرمانی جوانان جهان در رشتهٔ تنیس روی میز در اسپانیا مقام پنجم را کسب کند. وی در مسابقات لوکزامبورگ مدال طلا را کسب کرد  و در مسابقات انتخابی المپیک ۲۰۱۲ لندن با کسب مقام قهرمانی آسیای میانه به المپیک لندن راه یافت. نوشاد عالمیان در تاریخ 17 آذرماه 91 در مرحله نهایی مسابقه های پینگ پنگ تورهای جهانی در چین، در رده سنی امید (زیر 21 سال) با قبول شکست مقابل حریفی از آلمان، نایب قهرمان این رقابت ها شد. وی با کسب دو عنوان قهرمانی در تورهای جهانی آلمان و کویت دو عنوان سومی در رقابت‌های جهانی کره جنوبی و لهستان توانسته بود با کسب امتیازات لازم جواز حضور در فینال تورهای جهانی در رده سنی امید را بدست آورد.

المپیک تابستانی ۲۰۱۲

نوشاد عالمیان، نفر اول پینگ پنگ ایران در نخستین بازی خود در دور اول رقابت‌های المپیک ۲۰۱۲ لندن به مصاف ژاستین هان، بازیکن چینی الاصل استرالیایی رفت و با حساب ۴ بر صفر و با نتایج (۱۱ بر ۵)، (۱۱ بر ۷)،(۱۱ بر ۷) و (۱۳ بر ۱۱) به پیروزی رسید.

این نخستین پیروزی پینگ‌پنگ ایران در تاریخ المپیک به شمار می‌رود. در دوره‌های قبلی تمام نمایندگان ایران شکست خورده بودند. نوشاد علمیان در دیدار دوم توانست رقیب هنگ کنگی را که در رنکینگ ۳۱ قرار داشت، با نتیجه ۴ بر ۳ درمسابقات المپیک لندن شکست دهد. و در جمع ۳۲ نفر برتر دنیا قرار گرفت.

عالمیان در دور بعد رقابت‌ها، به مصاف تیمو بول (Timo Boll) رفت. در این مسابقه، در گیم‌های اول و دوم بازی را ۱۱ به ۸ و ۱۱ به ۵ واگذار کرد. عالمیان در گیم‌های سوم و چهارم نیز با نتیجهٔ نزدیک ۱۲ به ۱۰ مغلوب حریف نامدار خود شد.

pouria بازدید : 4 پنجشنبه 13 تیر 1392 نظرات (0)

احسان حدادی (زادهٔ ۳۰ دی ۱۳۶۳ در تهران) پرتاب‌گر دیسک ایرانی و رکورددار فعلی پرتاب دیسک ایران و آسیا با حد نصاب ۶۹٫۳۲ متر است.

احسان حدادی نخستین بار در مسابقات قهرمانی جوانان آسیا ۲۰۰۴ مدال طلا را به چنگ آورد، چندی بعد این قهرمانی را در مسابقات جوانان جهان در گروسو، ایتالیا تکرار کرد و نخستین مدال جهانی را برای دو و میدانی ایران به ارمغان آورد. او در سال ۲۰۰۵ با پرتاب دیسک به مسافت ۶۵٫۲۵ متر رکورد آسیا را شکست و مدال طلای قهرمانی دو و میدانی آسیا را در شهر اینچه‌اون، کره‌جنوبی به گردن آویخت.

حدادی در بازی‌های آسیایی ۲۰۰۶ دوحه، قطر با رکورد ۶۵٫۳۸ متر پس از ۳۲ سال ایران را صاحب مدال طلای بازی‌های آسیایی در رشته دو و میدانی ساخت.

حدادی عنوان قهرمانی مسابقات قهرمانی آسیا ۲۰۰۷ در امان، اردن را نیز به دست آورد و در مسابقات قهرمانی دو و میدانی جهان ۲۰۰۷ در اوزاکا به مقام هفتم رقابت‌ها رسید.

حدادی پس از آن بارها در مسابقات داخلی و خارجی رکورد خود را بهبود بخشیده‌است و رکورد فعلی او ۶۹٫۳۲ متر است که در سوم ژوئن ۲۰۰۸ در مسابقات جایزه بزرگ تالین، استونی به جای گذاشت.

او که یکی از شانس‌های اصلی قهرمانی در المپیک ۲۰۰۸ در پکن بود، با پرتابی به مسافت ۶۱٫۳۴ متر و با عنوان هفدهمی به کار خود پایان داد.

حدادی در بازی‌های آسیایی ۲۰۱۰ گوانگ‌ژو مدال طلای این دوره از مسابقات را کسب کرد و رکورد بازی‌های آسیایی را دوباره بهبود بخشید.

المپیک تابستانی لندن ۲۰۱۲احسان حدادی در این مسابقات در مرحله مقدماتی در گروهA قرار داشت که با اولین پرتاب که۶۵٫۱۹ متر بود، به فینال این مسابقات راه پیدا کردودر فینال پرتاب اول خودرا به میزان۶۸٫۱۹ مترپرتاب کردودر پرتاب دوم۶۴٫۰۹متر وپرتاب سوم۶۷٫۲۸مترودر پرتاب چهارم خود۶۶٫۹۸ متر و پرتاب پنجم را با خطاودر نهایت صاحب گردن آویز نقره گردید احسان حدادی موفق به کسب این مدال که اولین مدال تاریخ دوومیدانی تاریخ المپیک برای ایران بود شد.

او پس از تقدیم مدالش به کودکان سرطانی برای ابراز همدردی با بازماندگان زمین‌لرزه‌های آذربایجان شرقی، عازم تبریز شد.

مدال برنز مسابقات قهرمانی جهان[ویرایش]در سیزدهمین دوره رقابتهای دوومیدانی قهرمانی جهان در دایگو کره جنوبی ۲۰۱۱ با رکورد ۶۶ متر و ۸ سانتیمتر پس از نمایندگان آلمان و استونی به مقام سوم رقابتهای دوومیدانی قهرمانی جهان دست یافت. او دوومیدانی ایران را صاحب اولین مدال تاریخ این رشته کرد. او درحالی این مدال را کسب کرد، که بدون مربی، بدون کمپ تمرینی و بدون حمایت فدراسیون، به تنهایی بار مسئولیتش را به دوش می‌کشید.

نارضایتی از فدراسیون دومیدانیاوپس از کسب مقام سوم مسابقات جهانی گفت:

کسب چنین مدال‌هایی از سوی او و دیگر ورزش‌کاران این رشته هیچ ربطی به مدیران فدراسیون دومیدانی و کمیته‌ی‌ملی المپیک نداشته و تنها نتیجهٔ تلاش شخصی این ورزش‌کاران است. خوش‌حال می‌شویم که چند ورزش‌کار صغر سنی به مسابقات قهرمانی جوانان آسیا می‌فرستیم و مدال می‌گیریم. آمار می‌دهیم که در مسابقات جایزه بزرگ آسیا فلان و بهمان کردیم، یا در مسابقات ارتش‌ها فلان رکورد را جابه‌جا کردیم. واقعاً که جای تاسف دارد. من همیشه ایران را دوست داشته و دارم اما این مسایل، آدم را دل‌زده می‌کند. با این شرایط شاید از ایران بروم و در یکی از کشورها تمرین کنم و فقط در مسابقات برای ایران پرتاب کنم.

pouria بازدید : 6 سه شنبه 11 تیر 1392 نظرات (0)

انقــد بدم میاد از این دخدرایــی کــه خوششــون میاد با یــه چیــز از دوسـت پسـرشــون هــی ور برن :| !! انگشتــر و سـاعت و دســت و اینا !خــُـ عزیزم اینکارا چیه ؟ پیشنهـــادات بهتری هــم واست هســت ، تازه کلی هـــم خوش خوشـانت میــشه .

.

ﻳﻪ ﻣﺴﻴﺞ ﺗﺒﻠﻴﻐﺎتی ﺍﻭﻣده

"ﺧﺮﻳﺪ ﻭ ﻓﺮﻭﺵ ﻫﻮﺍﭘﻴﻤﺎ "

عاﺧﻪ ﻋﺰﻳﺰ ﻣﻦ، ﺑﺮﺍﺩﺭ ﻣﻦ ﺑﺮﻭ ﺑﻪ ﺧﻂ ۰۹۱۲۱ ﺍین ﻣﺴﻴﺠﻮ ﺑﺪﻩ ﻧﻪ ﺑﻪ ﺧﻂ ۵ﻫﺰﺍﺭ ﺗﻮﻣﻨﻴﻪ ﻣﻦ

ﻣﻦ ﻫﺮ ﺷﺐ ﺗﻮ ﺭﻭﻳﺎﻫﺎﻡ ﺩﺍﺭﻡ ﺧﻮﺍﺏ ﭘﺮﺍﻳﺪ ﻣﻴﺒﻴﻨﻢ!!

ﺍﺯ ﺧﺪﺍ بترس

.

.

.

یه نرم افزار خریدم، موقع نصب در قسمت توافق شرایط نامه، مثل همیشه موافقم رو تیک زدم و زدم رو دکمه بعدی، پیغام داده: «کاربر گرامی حداقل زمان برای خواندن توافقنامه 5 دقیقه است، لطفا درباره با دقت شرایط را خوانده و سپس وارد مرحله بعد شوید»

یعنی تا حالا اینجحوری کسی مچمو نگرفته بود لامصب!!

.

.

قبلنا به یه دانش آموز میگفتی یه برگه بده، همه بچه ها سریع شروع میکردن از توی دفتراشون برگه کندن و دویدن سمتت که اول بشن. اما حالا: 

بچه ها لطفا یه برگه بدید. بچه ها: سرشون اونطرف، توی کیف نگاه میکنند، زیر چشمی همدیگرو می پایند و دست دست میکنند!!! 

آخر سری هم یکی از بچه های با معرفت تر میگه آقا میخای برم از دفتر براتون بیارم!!!


 

pouria بازدید : 6 شنبه 08 تیر 1392 نظرات (0)

پدران و مادران محترم و عزیز لطفا در صورت تمایل فرزندانتان برای ورود به این عرصه ی ورزشی در پیشرفتشان کمک نمایید

pouria بازدید : 7 شنبه 08 تیر 1392 نظرات (0)

رضا یزدانی ملقب به پلنگ جویبار(زاده ۳ شهریور ۱۳۶۳ در جویبار، استان مازندران) کشتی‌گیر ایرانی است. یزدانی در مسابقات جهانی کشتی ۲۰۱۱ در وزن ۹۶ کیلوگرم توانست مدال طلا را کسب کند.

ورود به کشتی

وی به خاطر علاقه زیاد پدرش به کشتی، این ورزش را انتخاب نمود و از سال ۱۳۷۵، وقتی که یازده ساله بود شروع به کار کرد. اولین مربی وی، محمود اسماعیل‌پور بوده‌است. وی هچنین در سال ۱۳۸۳ به عضویت تیم ملی کشتی درآمد.

مسابقات

یزدانی در وزن ۸۴ کیلوگرم کشتی آزاد در مسابقات المپیک پکن شرکت کرد. وی در مسابقات سال۲۰۰۶ گوانگ‌ژو چین به مقام سومی جهان رسید. همچنین در مسابقات سال ۲۰۰۷ باکو آذربایجان نیز برنز گرفت.

یزدانی در مسابقات کشتی قهرمانی آسیا در سال ۲۰۱۰ با پیروزی بر کشتی‌گیر قزاقستانی مدال طلای آسیا را کسب نمود. در مسابقات المپیک ۲۰۱۲ لندن با وجود مصدومیت تا مرحله نیمه نهایی پیش رفت. در مرحله نیمه نهایی با این‌که کادر فنی تیم ملی به دلیل احساس ناراحتی در ناحیه پا از او خواستند انصراف دهد، به کشتی ادامه داد. اما در اواخر وقت اول با تشدید مصدومیت از ادامه مسابقه باز ماند. یزدانی در پی مصدومیت، قادر به راه رفتن نبود.

حاشیه 

 پیش از آغاز مسابقات جهانی مسکو فدراسیون کشتی نام رضا یزدانی را به دلیل مصدومیت از فهرست تیم ملی کشتی آزاد خط زد. یزدانی در مصاحبه‌ای دلیل خط خوردنش را مصدومیت ندانست و اشاره به دلایل انضباطی از جانب فدراسیون نمود. او همچنین دلیل دیگر خط خوردنش را حضور نیافتنش در تئاتر دانست.

پس از آن رضا یزدانی برای بازگشت به تیم ملی کشتی آزاد از اسفندیار رحیم‌مشائی درخواست کمک نمود.

pouria بازدید : 109 شنبه 08 تیر 1392 نظرات (0)

کمیل قاسمی کشتی‌گیر ایرانی زادهٔ اسفند ماه ۱۳۶۶ در جویبار مازندران است. وی برنده دو مدال برنز مسابقات جهانی کشتی جوانان و یک مدال نقره مسابقات قهرمانی آسیا است.

مسابقات

قاسمی در مسابقات جهانی کشتی جوانان در سال‌های ۲۰۰۶ و ۲۰۰۸ در چین و ترکیه در وزن ۹۶ کیلوگرم برنده دو مدال برنز شد. او در مسابقات قهرمانی آسیا در سال ۲۰۱۱ در تاشکند موفق به کسب مدال نقره در وزن ۱۲۰ کیلوگرم شد.

همچنین به عنوان کشتیگیر سنگین وزن جمهوری اسلامی ایران در المپیک تابستانی ۲۰۱۲ عازم شهر لندن انگلستان شدومدال ارزشمندبرنز راکسب کرد.

pouria بازدید : 12 شنبه 08 تیر 1392 نظرات (0)

امید نوروزی (متولد 14 اردیبهشت ۱۳۴۲ در شیراز)، کشتی گیر فرنگی‌کار ایرانی المپیک ۲۰۱۲ لندن در وزن ۶۰ کیلوگرم و هم‌چنین و بازی‌های آسیایی ۲۰۱۰ گوانگ‌ژو را نیز کسب کرده‌است. پدر و مادر وی مرده واهل روستای فسا از میانده فارس هستند. امید در یکی از محله های قدیمی شیراز، به نام قدوسی غربی کازرون زندگی می کنند. وی دانشجوی رشته فیزیک هسته ای دانشگاه صنعتی شریف واحد مرودشت است. امید نوروزی سال 2011 قصد داشت به دلیل مشکلات عدیده خود کشتی را رها و کار کند تا مشکلات مالی خود و خانواده خود را حل کند،اما به گفته خود به اراده ی مردم به کشتی ادامه داد و قهرمانی المپیک لندن را به دست آورد. 

بازی‌های آسیایی ۲۰۱۰

در بازی‌های آسیایی ۲۰۱۰ گوانگ‌ژو پس از شکست ریوتارو ماتسوموتو از ژاپن نایب قهرمان جهان، ژن جی از چین و جوماشف از ازبکستان در فینال جونگ جی هیون از کره جنوبی را شکست داد و برترین کشتی گیر ایرانی لقب گرفت که روی سکوی نخست بازی‌های آسیایی گوانگجو ایستاد.

مسابقات جهانی استانبول ۲۰۱۱

در مسابقات جهانی استانبول ۲۰۱۱، پس از استراحت در دور اول، مقابل 

المپیک تابستانی لندن ۲۰۱۲

دوشنبه ۶ اوت ۲۰۱۲ در ورزشگاه اکسسل لندن امید نوروزی با شکست مپیک لندن را تصاحب کرد. او وقتی در فینال المپیک بازنده شد، از خوشحالی محمد بنا مربیش را سالتو بارانداز کرد. امید در بازیهای جهانی دانمارک با نادا 

وری به لاشکی باخته بود.

pouria بازدید : 3 شنبه 08 تیر 1392 نظرات (0)

حمیدمحمد سوریان ریحانپور (زادهٔ ۲ شهریور ۱۳۶۴ در شهر ری) کشتی‌گیر ایرانی وزن ۵۵ کیلوگرم و دارندهٔ ۵ مدال طلای کشتی فرنگی در مسابقات جهانی و یک طلای المپیک ۲۰۱۲ لندن است. سوریان به همراه عبدالله موحد، طلایی‌ترین کشتی‌گیران تاریخ ایران در مسابقات جهانی و المپیک محسوب می‌شوند.

حمید سوریان در سال ۲۰۰۱ دوبنده تیم ملی نوجوانان در وزن ۴۶ کیلوگرم را پوشید و در مسابقات نوجوانان آسیا به روی تشک رفت. در سال ۱۳۸۶ قهرمان قهرمانان ورزش ایران شد. در سال ۲۰۰۵ سوریان ۲۰ ساله، توانست اولین طلایش را در مسابقات جهانی بوداپست به چنگ آورد و عنوان قهرمانی بزرگ‌سالان جهان را از آن خود کند. در رقابت‌های جهانی گوانگ‌ژو سال ۲۰۰۶، در فینال روشن بایراموف را شکست داد و از عنوان قهرمانی خود دفاع کرد. پس از آن مدال طلای خود را بار دیگر، در مسابقات جهانی ۲۰۰۷ باکو تکرار کرد. ۲۰۰۹، مدال طلای چهارم خود را پس از غلبه بر هاکان نیبلوم در رقابت‌های جهانی هرنینگ دانمارک به دست آورد. آخرین مدال طلای جهانی او ارمغان رقابت‌های ۲۰۱۰ مسکو است. ۲ طلای مسابقات بزرگسالان آسیا در سال‌های ۲۰۰۷ و ۲۰۰۸ از دیگر افتخارات ورزشی سوریان است.روزهای پایانی سال ۲۰۱۰ و کل سال ۲۰۱۱ را می‌توان بدترین سال‌های زندگی ورزشی او نامید. در این سال محسن حاجی‌پور در وزن ۵۵ کیلوگرم شرکت کرد و سوریان در مسابقات جهانی شرکت نکرد.

المپیک پکن

سوریان در المپیک ۲۰۰۸ پس از برد برابر ونلین ونکوف از بلغارستان و الگین الوایس از پالائو در دور سوم مسابقات مغلوب نظیر مانکیف، ورزشکاری از روسیه شد. در ادامه او با پیروزی برابر کریستین فریس از صربستان به دیدار رده بندی رسید که با باخت برابر پارک اون چول کره‌جنوبی به مقام پنجم این رقابت‌ها رسید.

بازی‌های آسیایی گوانگ‌ژو

حمید سوریان در رقابت‌های ۲۰۱۰ گوانگ‌ژو ناکام ماند و با ۲ شکست در مسابقات وزن ۵۵ کیلوگرم کشتی فرنگی در بازی‌های ۲۰۱۰ از دور مسابقات حذف شد. کارشناسان یکی از دلایل ناکامی او را کم کردن مکرر وزن و ضعف بدنی ناشی از آن عنوان کردند.

المپیک لندن

سوریان سهمیه المپیک ۲۰۱۲ را در مسابقات گزینشی قزاقستان به دست آورد. در نخستین مبارزه خود در المپیک لندن، بعد از ظهر ۵ اوت به وقت لندن با آرسن ایرالیف از قرقیزستان روبرو شد و توانست ۱–۳ او را شکست دهد. در مرحله یک چهارم نهایی پیتر موداس از مجارستان و در نیمه نهایی هاکان اریک نیبلوم از دانمارک را شکست داد.در فینال با شکست دادن روشن بایرامف از جمهوری آذربایجان در ۲ وقت پیاپی و با اقتدار موفق شد مدال طلای ۵۵ کیلوگرم فرنگی مردان المپیک ۲۰۱۲ را تصاحب کند. مدال طلای سوریان نخستین مدال المپیک کشتی فرنگی ایران پس از ۴۰ سال است. او پس از قهرمانی با پرچم ایران دور افتخار زد و مدالش را در روز تولد مادرش به او تقدیم کرد. او قبلاً در سال ۱۳۸۸ مدال طلای کشتی قهرمانی جهانش را به محمود احمدی نژاد، رئیس جمهور ایران تقدیم کرده بود

حمید سوریان پس از بازگشت از المپیک لندن در مراسم استقبال و جشن، پیشنهاد اهدای هدیه های خود به زلزله زدگان آذربایجان شرقی را مطرح کرد،به گفته حمید سوریان این پیشنهاد با استقبال مردم روبرو شد و او سرانجام در تاریخ هفت شهریور ۱۳۹۱ صد میلیون تومان به زلزله زدگان آذربایجان شرقی اهدا کرد

پیش از این نیز حمید سوریان و علیرضا دبیر در بازار طلافروشان تهران حضور پیدا کردند و پنج میلیارد تومان کمک برای زلزله زدگان آذربایجان شرقی جمع آوری کردند

pouria بازدید : 13 شنبه 08 تیر 1392 نظرات (0)

سعید عبدولی (۱۳ آبان ۱۳۶۸ در اندیمشک) کشتی‌گیر ۶۶ کیلوگرم فرنگی‌کار ایرانی است که مدال طلای قهرمانی جوانان جهان و بازی‌های آسیایی ۲۰۱۰ را کسب کرده‌است. سعید عبدولی در مسابقات قهرمانی کشتی جهان ۲۰۱۱ در وزن ۶۶ کیلوگرم توانست نهمین مدال طلای تاریخ کشتی فرنگی ایران در مسابقات جهانی را کسب کند و همچنین سهمیه ورود به بازی‌های المپیک تابستانی ۲۰۱۲ را نیز بدست آورد.

المپیک تابستانی لندن ۲۰۱۲


سعید عبدولی در المپیک لندن ۲۰۱۲ ابتدا توانست آتاکان یوکسل ترکیه‌ای را با نتیجه ۳ بر صفر شکست دهد اما در دومین مسابقه خود با استیو گنو فرانسوی، با تصمیم داور بلاروسی، ایهار برل مسابقه را با نتیجه ۳ بر صفر به حریف خود واگذار کرد و عملاً با باخت بعدی گنو از دور مسابقات حذف شد و به چهار نفر برتر این مسابقات نرسید. داوران این دیدار عبارت بودند از:

رئیس تشک: پرتی وهویلاینن

داور وسط: ایهار برل

قاضی:کارلوس گارسیا

محمد بنا اندکی پیش از این گفته بود که احتمال ناداوری در این مسابقه یا مسابقهٔ قاسم رضایی وجود دارد. پس از این مسابقه، محمد عباسی وزیر وزارت ورزش ایران و بهرام افشارزاده دبیر ملی کمیتهٔ المپیک در نامه‌ای به فیلا خواستار بررسی نحوهٔ قضاوت داور در این مسابقه شدند. محمود احمدی‌نژاد رئیس جمهور وقت ایران در نامه‌ای به وزیر ورزش دستور داده‌است از عبدولی به مانند ورزشکاران که مدال طلا دریافت کرده‌اند تقدیر شود.

سعید عبدولی که بنا به گفتهٔ خود حقش را در این مسابقه پایمال شده می‌داند در دیدار با خبرنگاری در لندن گفت: «اگر محمد بنا نبود یقهٔ داور را در وسط تشک می‌گرفتم و او را میزدم او زحمات چندین و چند ساله‌ام را به باد داد.»

این درحالی است که رئیس فدراسیون جهانی کشتی، رافائل مارتینتی، دلیل ادعای نادواری در این بازی را تحمل نداشتن مردم ایران در برابر شکست قهرمانانشان در مسابقات دانست و درباره بازی عبدولی با کشتی‌گیر فرانسوی گفت: «فیلم این مسابقه با حضور تمام داوران حاضر در المپیک بازبینی شد؛ که نتیجهٔ آن تأیید قضاوت صحیح داوران بود.»

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    آمار سایت
  • کل مطالب : 14
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 2
  • تعداد اعضا : 1
  • آی پی امروز : 0
  • آی پی دیروز : 28
  • بازدید امروز : 2
  • باردید دیروز : 10
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 12
  • بازدید ماه : 12
  • بازدید سال : 16
  • بازدید کلی : 532